Om oss

Härryda Energi finns nära dig som kund. Vår främsta uppgift är att ge dig trygg och säker el, så att du får ljus, kraft och värme hos dig. Några av de fördelar som våra kunder uppskattar med Härryda Energi är:

Enkelt

Vi förbättrar och förenklar, vilket gör att det är enkelt att vara kund hos Härryda Energi. Från kontakten med oss, genom att du får enkla raka besked direkt utan krångliga knappval i telefonen, kan se uppgifter om din anläggning och fakturor via mina sidor, får en faktura som helkund (elnät och elhandel). Till förbättrat elnät genom omkopplingsslingor, uppgraderade elledningar och fördelningsstationer för att du ska ha el hem till dig i möjligaste mån. 

Nära

Vi finns nära dig och känner till de lokala förutsättningarna. Härryda Energi har många decenniers erfarenhet av att bygga  och drifta vårt elnät. Oavsett väder finns vi, lokalt på plats, i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om hela din elförsörjning, säkert och tryggt. 

Förnybart

Som elkund hos oss får du förnybar el gjord av 100 % vattenkraft. Härryda Energi är måna om miljön, vi är miljödiplomerade och bedriver vår verksamhet på ett miljömässigt bra sätt.

Prisvärd el

Härryda kommun äger Härryda Energi till 100 % för att kommuninvånarna ska ha bästa möjliga tillgång till el och framförallt till ett bra pris. Det innebär att det du betalar via elräkningen, går till förbättringar i elnätet samt till nytta för dig som bor i Härryda kommun.

Med andra ord är, Härryda Energi närmare dig!

 

En dag på Härryda Energi

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.