Organisation


Vår verksamhet är indelad i följande tre områden:


Marknad

Vår marknadsavdelning hjälper dig med det mesta som rör din elanvändning. Vår duktiga kundservice hjälper dig mer än gäna med alla sorts kundärenden så som nätavtal vid inflytt, elhandelsavtal, fakturafrågor, flyttanmälan, energispartips och övrig rådgivning kring din elanvändning och ditt elavtal. Marknadsavdelningen består av kundservicemedarbetare, kommunikation - och mätingenjörer samt marknadskommunikatörer. 


Teknik

Teknikavdelningen består främst av ingenjörer, beredare, eldistributionselektriker och tekniker som tillsammans ansvarar för planering, utförande och drift av elnätet samt nybyggnationer. De hjälper också till med kundnära arbeten som exempelvis serviser, servisändringar, kabelutsättning, trädanvisning och elkvalitetsmätning.


Affärsstöd

Affärsstöd består av nätutvecklare och ekonomichef som ansvarar för och driver de långsiktiga och strategiska nätutvecklingsplanerna. 

Även kundreklamationer samt kontorsadministration så som personal, inköp, ekonomi, lokaler och företagets miljöutvecklingsarbete m.m. tillhör avdelningens ansvarsområde.

 

Dygnet runt finns alltid en tillgänglig beredskapsorganisation redo för eventuella elavbrott.

Du når dem på 031 - 88 01 23.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.