Välkomna på storkalas lördagen den 12/9!

Härryda Energis elhandel fyller 10 år och vi firar med mängder av roliga aktiviteter för stora och små. Välkomna på öppet hus den 12/9 från kl 10:00 till 15:00 på Kabelvägen 2 i Mölnlycke!

Framflyttat datum till den 12 September 2020

Utvecklingen av det nya Coronaviruset har drabbat många människor och verksamheter. För att förhindra smittospridning i samband med stora folksamlingar har vi beslutat att skjuta upp kalaset från den 9 Maj till den 12 September 2020.
Nu laddar vi upp för en härlig kalasdag tillsammans med våra kunder i sensommarvärmen istället! Boka in datumet redan nu för att inte missa en rolig och unik dag för hela familjen här hos oss. Under vår och sommar följer vi självklart fortsatt utvecklingen och vill därför reservera för att eventuella nya förändringar kan förekomma.

Se vidare, de roliga aktiviteter vi har att erbjuda:


Tårta och korv med bröd!

Självklart firar vi med tårta och kaffe. Vi bjuder även på korv med bröd & dryck för dig som är sugen.

Skogsmaskiner och åktur i bandvagn

Missa inte chansen att få åka på en tur genom terrängen i vår bandvagn. Passa även på att kolla in skogsmaskinerna.

Skylift och fyrhjulingsturer

Se Mölnlycke med omnejd på hög nivå med vår skylift eller hoppa på flaket bakom vår fyrhjuling för en åktur. På plats finns även flera fordon, exempelvis lastbil och grävmaskin, som vi använder i vårt arbete. Ta med barnen och titta, eller varför inte provsitta?

Ljudliga tester och mobil nätstation

Det smäller när vi söker fram fel i elkablar med vår stötvagn! Vi visar också hur vi minskar avbrottstiden med hjälp av reservkraftverk och mycket mer.

Testa yrket som distributionselektriker!

Vi visar upp arbetet som distributionselektriker med bl.a. kablar, kabelskåp och nätstationer. Vågar du testa på stolpklättring?

Elbilar och laddning

Funderar du på att köpa elbil? Vi visar elbilar, laddning, laddplatser och besvarar gärna dina frågor.

Smarta elhem, - gör effekt!

Är du en el- och teknikfantast precis som oss? Eller är du nyfiken på hur du kan optimera din elanvändning? Vi berättar om smarta hem integrerat i energisystemet, mikroproduktion, batterilösningar och hållbar energi. Skapa energi med vår stakmaskin och vinn priser för högst effekt!

Självläkande nät och framtidsplaner

Vi visar hur tekniken och elnätet har utvecklats genom historien, hur vi arbetar med fjärrstyrning, självläkande nät och automation idag samt vilka nya projekt och möjligheter som fortfarande ligger framför oss.

Hållbarhet, experiment och energi

Kom in i vår experimentverkstad och lär dig om el och energi. Få tips på hur du kan spara pengar, vara mer miljövänlig och välja rätt elavtal. Vi berättar även om energikällor, energisystemet och elbörsen m.m.

Barnskoj

Vi har många roliga aktiviteter för barn! Från fiskdamm, ballonger och tipspromenad till stora maskiner och åkturer. Godis finns också för de godissugna.

Tävla och vinn!

Delta i roliga tävlingar, testa dina kunskaper, din teknik och till och med din fysik! 

Ta chansen att vara med om en rolig och unik heldag för hela familjen. Vi syns den 12/9!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.