Om Härryda Energi

Härryda Energi äger, underhåller och utvecklar elnätet i Härryda kommun samt bedriver elhandel. Vi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen. Vi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta vårt elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp för oss. Oavsett väder finns vi lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. Vi är 35 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.
Nu söker vi en ny kollega!


Uppdraget

Som Beredare hos oss kommer du bland annat att utföra dimensioneringar och nätberäkningar, genomföra beredningar och ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande av elnätsprojekt. Projekten varierar från mindre servisanslutningar till större nybyggnadsområden och kablifieringsprojekt.

Din profil

Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis KY-utbildning inom samma område. Är du högskoleingenjör inom elkraft så är det meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av beredning och/eller projektering.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara en viktig del av ett kunnigt och kompetent team. Du kommer jobba både individuellt och tillsammans med andra. Vi stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

Som person värdesätter vi att du har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. I jobbet som beredare kommer du behöva kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt, samtidigt som det är viktigt att du kan uppmärksamma detaljer för att kunna säkerställa kvaliteten. Om du dessutom kan agera lösningsorienterat och arbeta systematiskt är det kanske dig vi söker!

Svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Kunskaper i DP Power är meriterande.

Ansökan

Skicka in din ansökan!

Kontakta oss gärna med ev. frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller till någon av våra fackliga företrädare Kari Hahto SEKO tel 0734-60 26 62 eller Magnus Johnsson SACO 031-7126489.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval, men senast 31 januari.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast

Tjänstgöringsort: Mölnlycke

Övrigt: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.