Vi söker en Nätplanerare!

Om oss

Härryda Energi äger, underhåller och utvecklar elnätet i Härryda kommun samt bedriver elhandel. Vi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen. Vi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta vårt elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp för oss. Oavsett väder finns vi lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. Vi är ca 30 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.

Nu söker vi en ny kollega!

 

Uppdraget

Som Nätplanerare hos oss kommer du att arbeta både med strategiska frågor rörande om- och utbyggnad av elnätet i Härryda kommun i spänningsintervallet 0,4-40kV, men också med projektering och olika tillståndsfrågor. Tillsammans med samordningsansvariga och avdelningschefen kommer du ansvara för att  nå de uppsatta målen inom ekonomi, tid och kvalitet.

Vår uppgift är att leverera trygg och säker el till våra kunder, dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara del av ett team med stort engagemang och kompetens.


Din profil

Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i, har förmåga att se vad som behöver göras och tar initiativ. För att trivas hos oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att tillhöra ett team där man stöttar varandra och arbetar tillsammans. Samtidigt är du analytisk och lösningsorienterad då du kommer ställas inför tekniska problem som ska lösas för att säkerställa en trygg elleverans till våra kunder. 

Du har högskoleutbildning inom el och gärna några års yrkeserfarenhet inom nätplanering eller nätprojektering. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tillståndshantering, såsom bygglov.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss?


Ansökan

Skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdag 6/12 - 2019

Tveka inte på att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Magnus Johansson SACO tel 031-7246489

 

Anställningens omfattning

Anställningsform:        Tillsvidareanställning

Omfattning:                   Heltid

Tillträde:                        Snarast

Tjänstgöringsort:         Mölnlycke

Övrigt:                           Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.