Kundservicechef med marknadsintresse

Om oss

Härryda Energi är ett kommunägt företag som äger, driver och utvecklar elnätet och gatubelysningsnätet inom Härryda kommun. Vi bedriver även elhandel samt diverse tjänster närliggande kärnverksamheten.
Just nu står vi inför spännande utmaningar till följd av en kraftig expansion inom kommunen och ökad konkurrens på elhandelsmarknaden. Det blir allt viktigare att profilera och marknadsföra vårt varumärke och öka kundnöjdheten.
Vi är totalt 34 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke. Nu söker vi en ny kollega!

Uppdraget

I uppdraget som Kundservicechef ansvarar du för att leda avdelningen Marknad som består av 8 kompetenta och engagerade medarbetare. Avdelningen arbetar med kundservice, elhandel, fakturering, mätvärdesinsamling och marknadsföring.

Du kommer att ha verksamhets-, budget- och personalansvar för avdelningen. Du ansvarar för att bemanna avdelningens uppdrag där du själv är operativ samt budgeterar, leder, samordnar och följer upp verksamheten.  

Du rapporterar direkt till VD och blir en viktig del av bolagets ledningsgrupp, där du bidrar till den strategiska utvecklingen med fokus på marknad och kundservice. Tillsammans med övriga avdelningschefer driver du utvecklingen av Härryda Energi på ett affärsmässigt och effektivt sätt för att bidra till en ökad kundnöjdhet.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och som vill vara med och utveckla Härryda Energi.
Du har erfarenhet av att leda andra och har en utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vi tror också att du har erfarenhet av att arbeta med energi- och elhandelsfrågor och har god insikt i marknadsföring.

Som person är du drivande, kommunikativ och har lätt för att skapa nya samarbeten.

Vi tror att du är en trygg ledare som genom tydlig kommunikation skapar motivation och engagemang och bjuder in till att alla blir en del av Härryda Energis varumärkesbyggande. Du har ett närvarande ledarskap och verkar för en kreativ miljö med ordning och reda, där medarbetarnas kompetens och resurser tillvaratas och de får växa med ansvar och delegation.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 14 februari, urval sker löpande.

Skicka in din ansökan här!

Tveka inte att ringa och ställa frågor till Susanne Ernfridsson, VD, på 031-724 64 75, eller Magnus Johnsson, facklig företrädare för SACO på 031-724 64 89.

 

Anställningens omfattning:

Anställningsform:             Tillsvidareanställning

Omfattning:                        Heltid

Tillträde:                             Snarast

Tjänstgöringsort:               Mölnlycke

Senast ansökningsdag:    2021-02-14

Övrigt:                                 Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.