Vi söker en gatubelysningstekniker!

Om oss

Härryda Energi driver och utvecklar elnätet inom Härryda kommun samt bedriver elhandel. På senare år erbjuder Härryda Energi även laddstationer för elbilar i området. Företaget ägs av Härryda Kommun för bästa tillgång till prisvärd el. Härryda Energi står inför spännande utmaningar till följd av expansion inom kommunen. Företaget har 35 anställda och sitter i fräscha lokaler i Mölnlycke.

Vårt uppdrag växer när Härryda kommun har gett oss förtroendet att ta över drift och underhåll samt ägande av gatubelysningen inom Härryda kommun. Vi förstärker därför vår personalstyrka. Nu söker vi en driven kollega som är redo för en ny utmaning och vill bli en av oss!

Uppdraget

Som Gatubelysningstekniker jobbar du med drift och underhåll av gatubelysningsnätet och är med och utformar hur arbetet med gatubelysningen ska bedrivas. Att vara delaktig i samarbetet med kommunen och att träffa andra nätbolag i närområdet som hanterar gatubelysning kommer också vara en del av rollen.

Förutom rent operativt arbete ute i fält innebär rollen också att administrera arbetet genom planering, beställning av material m.m. Stort engagemang och viljan till samarbete är viktiga förutsättningar för ett lyckat uppdrag.

Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du kommer vara del av ett team med stort engagemang och kompetens.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och ser möjligheterna när något ska byggas från grunden. Du gillar ordning, är strukturerad och tycker om att lära dig nya saker. Vi tror att du är bra på att samarbeta, men också att du trivs med att jobba självständigt och känner stort ansvar.

Du har några års yrkeserfarenhet inom gatubelysning eller motsvarande.
Vi ser det som meriterande om du har jobbat som distributionselektriker.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Skicka in din ansökan!

Låter det intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan!

Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Kari Hahto SEKO tel 0734-602662

Sista ansökningsdag 30/9.

Anställningens omfattning

Anställningsform:     Tillsvidareanställning

Omfattning:                Heltid

Tillträde:                     Snarast

Tjänstgöringsort:      Mölnlycke

Övrigt:    Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.