Vi söker en beredare/nätutredare!

Om oss

Vi vet att vi som elnätsbolag är en viktig del i omställningen till ett fossilfritt samhälle. Med våra kunniga och engagerade medarbetare kan vi med hjälp av modern teknik bidra till att göra framtiden hållbar. Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss?

Vi på Härryda Energi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta vårt elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp för oss. Vi bedriver elhandel och äger, underhåller och utvecklar elnätet i vår kommun. Sedan 1:a januari i år äger vi även gatubelysningen i kommunen. Oavsett väder finns vi lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt.

Härryda Energi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen.

Visst låter det intressant?

Arbetsuppgifter

Rollen som Beredare/Nätutredare är en kombination av att jobba nära utförandet i projekt genom att som beredare ta fram underlag för både mindre servisanslutningar till större nybyggnadsområden och kablifieringsprojekt, men samtidigt ha förmåga att höja blicken för att kunna se större sammanhang och dra slutsatser genom att utföra utredningar och analyser av olika framtida scenarion som vårt elnät står inför.

Vi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara en viktig del av ett engagerat, omtänksamt och kompetent team. Vi stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet. Du kommer jobba både individuellt och tillsammans med andra.

Kvalifikationer

Som person värdesätter vi att du är självgående och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. I jobbet som Beredare/Nätutredare kommer du hantera flera arbetsuppgifter parallellt, samtidigt som det är viktigt att du kan jobba fokuserat och uppmärksamma detaljer för att kunna säkerställa kvaliteten. Om du dessutom kan agera lösningsorienterat, arbeta systematiskt och är analytiskt lagd är det kanske dig vi söker?

Du har högskoleutbildning inom el, gärna högskoleingenjör inom elkraft. Vi tror att du har några års erfarenhet av beredning och/eller nätutredning, men är du nyutexaminerad och upplever att du är allt det vi söker, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Kunskaper i DP Power är meriterande.

Ansökan

Skicka in din ansökan!

Låter det intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdag 10/1-2022.

Anställningens omfattning

Anställningsform:  Tillsvidareanställning

Omfattning:             Heltid

Tillträde:                  Enligt överenskommelse

Ansökan:                 Ansök senast: 2022-01-10

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med säljare, bemannings- och rekryteringsföretag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.