Nyheter

Mar
25

Under flera månader har Härryda Energi planerat en stor kalasdag för alla våra kunder. Eventet var avsett att äga rum den 9 Maj men på grund av rådande omständigheter är det nu framflyttat. Vi laddar om och ser istället fram emot en härlig kalasdag tillsammans framåt sensommaren!

Boka in den 12/9 som nytt datum för vårt storkalas redan idag för att inte missa en rolig och unik dag för hela familjen! Vi kommer att fira som planerat med tårta, korv och roliga aktiviteter för både stora och små. Samtidigt följer vi aktivt utvecklingen av det nya Coronaviruset och vill reservera för eventuella ändringar framöver. Håll utkik på vår hemsida för uppdateringar.

Har du fått vår kalasinbjudan tillsammans med din faktura? Spara den gärna! Men notera det nya datumet 12/9-2020. För mer info om vårt storkalas, klicka här.

 

Mar
10

Du har väl inte missat din nya kundtidning? Tidningen Din Energi kommer från oss - Härryda Energi. I den vill vi bjuda på spännande och intressant läsning om el. Vår förhoppning är att öka kunskapen och intresset för vår bransch och dess viktiga roll i samhället.

I första numret kan du läsa om vårt rekordår i eltillgänglighet 2019, nyheter och forskning, ett ökande behov av arbetskraft i energibranschen och mycket mer! Den nya tidningen går till alla våra elnätskunder, tre gånger om året, som samhällsinformation från oss på Härryda Energi. Du som inte är elnätskund kan självklart också läsa via vår hemsida. För att komma till årets första nummer, klicka här. Trevlig läsning!

Mar
02

Stort grattis till vinnarna i vår tävling på Elens dag. Tack alla för stort engagemang och inspirerande bidrag! För att se vinnarna eller mer om tävlingen, klicka här. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.