Nyheter

Dec
06

Vi firar in julen med att bjuda på 50 stycken Goodiebags med julmys till våra helkunder eller blivande helkunder. Var bland de 50 första som kommer till vårt kontor i Mölnlycke och få en extra njutbar jul!

I Goodiebagen gömmer sig fina, mysiga och goda prylar som passar perfekt inför stundande jul till ett värde av 70kr. Helkund innebär att du redan har både ditt elnäts- och elhandelsavtal hos oss eller att du vill teckna elhandelsavtal med oss.

Varmt välkommen till oss på Kabelvägen 2 i Mölnlycke. Våra öppettider är: måndag - onsdag 8:00-16:30, torsdag 8:00 - 18:00,fredag 8:00-15:00.

 

Nov
26

Du är välkommen till Gunnar Runfors Gränd/Centrentralvägen i Mölnlycke centrum där vi är med och firar den nya julbelysningen i gränden. Butikerna har extra öppet och fina erbjudanden. Härryda Energi är på plats med aktiviteten hitta vårt nya elskåp och quiz

Här gömmer sig även en extra överraskning för alla våra helkunder och blivande helkunder, dvs. alla kunder som har både elnät- och elhandelsavtal hos Härryda Energi. Hitta vårt elskåp och scanna QR-koden för mer information om hur du kan få en Goodiebag utan kostnad (värde 70kr).

Dessutom bjuds det på musik, risgrynsgröt, glögg o pepparkakor, pepparkakspyntning, ansiktsmålning, fiskdamm, popcornvagn, provsmakning, poängpromenad mm. Och vem vet, kanske tomten kommer på besök...

Vi ses den 28:e november kl 17-19!

 

 

Nov
14

För att förbättra driftsäkerheten och undvika störningar av elleveransen kommer vi att besiktiga vårt ledningsnät med hjälp av helikopter under vecka 46 – 47. Berörda områden är: Mölnlycke, Landvetter, Härryda och Hindås.

Vi beklagar att besvärande flygbuller kan förekomma under korta perioder.
För ytterligare upplysningar var god ring
Pontus Claesson 031-724 62 80.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.