Nyheter

Sep
23

Från och med juni 2021 planerar Västtrafik att elektrifiera tätortstrafiken i Mölnlycke. Totalt kommer det att bli 3 helelektriska bussar.

Arbetet med att göra detta möjligt har redan påbörjats. Vi bygger ut vårt elnät med nya kablar och en ny kraftfull nätstation på hela 22 ton som lyftes på plats vid Mölnlycke bussterminal i mitten på september. Nu återstår inkoppling, kablifiering och driftbesiktning innan stationen driftsätts.

Aug
14

Under hösten 2019 och våren/sommaren 2020 har vi genomfört ett projekt för att byta ut alla elmätare i hela vårt elnät. Sammanlagt har vi nu bytt ut eller uppgraderat drygt 14300 elmätare och installerat ca 240 kommunikationsenheter som möjliggör mätarnas kommunikation till vårt insamlingssystem.

De nya elmätarna är utrustade med ett antal nya funktioner och vi märker redan av förbättringar!
Klicka här, för att läsa mer.

Vi tackar alla våra kunder för tålamod och samarbete under projektets gång!

Tips! 

Lär känna din nya elmätare genom att läsa vår enkla bruksanvisning:

Aidon 6534 elmätare

 

Jun
30

Vårt planerade storkalas den 12 september 2020 flyttas fram ytterligare, på grund av Covid 19.

Information om nytt datum och aktiviteter kommer att aviseras i god tid via hemsida och post. Vi ser fram emot en härlig kalasdag med tårta, korv och många roliga aktiviteter när förutsättningarna återigen är mer normala.

Under tiden fortsätter vi att leverera trygg och säker el till dig och alla våra kunder precis som vanligt. Vi har en långsiktig beredskap och följer aktivt riktlinjer från aktuella myndigheter, så att du kan känna dig helt trygg.

Tills vi ses igen, ta hand om dig och varandra.
Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.