Nyheter

Nov
05

Du har väl inte missat tidningen Din Energi som du får ifrån oss? Årets sista nummer kom ut den 1 november och skickades till alla våra elnätskunder. Tidningen kan även läsas digitalt, klicka här, för att komma till den.

I tidningen Din Energi vill vi bjuda på spännande och intressant läsning om el. Vår förhoppning är att öka kunskapen och intresset för branschen och dess viktiga roll i samhället. I årets sista nummer får du information om flera av årets färdiga och kommande elarbeten i Härryda kommun med omnejd. Du kan även läsa om "smarta prylar, spioner eller kompisar?", "så förebygger du olyckor i hemmet", "håll koll på Mina sidor" och mycket mer.

Trevlig läsning!

Oct
30

På grund av rådande corona-pandemi är vår reception från och med måndag den 2/11 stängd för oaviserade besök. Beslutet har tagits till följd av folkhälsomyndighetens nya rekommendationer för Västra Götaland.

 

Som vanligt hjälper vi dig gärna via telefon: 031-724 64 99 eller e-post: info@harrydaenergi.se. 

Vid akuta fel ring felanmälan: 031-88 01 23.  

Exempel på akuta fel är:

Strömavbrott, trasigt elskåp eller öppna dörrar på elanläggning som elskåp eller nätstation, träd som fallit ned på ledningar samt grävda ledningsgropar som inte fyllts igen etc.

 

Tack för din förståelse och ta hand om dig!

Oct
06

För att förbättra driftsäkerheten och undvika störningar av elleveransen kommer vi att besiktiga vårt ledningsnät med hjälp av helikopter den 12 - 13 oktober. Berörda områden är: Mölnlycke, Landvetter, Härryda och Hindås.

Helikopterbesiktningen är en del av den driftbesiktning vi gör på luftledningsnätet varje år och syftet att upptäcka övergripande fel som kan ses ifrån luften. Exempel på dessa är:

- Träd på ledning

- Krökta isolatorkrokar

- Områden som behöver röjas på träd (risk för fall på ledning), samt

- Stolpar som blivit sneda

Vi beklagar att besvärande flygbuller kan förekomma under korta perioder.

För ytterligare upplysningar var god ring
Pontus Claesson 031-724 62 80.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.