Mina sidor

Mina sidor innehåller allt du behöver veta om din elanvändning, dina fakturor, pågående avtal med mera.

Hur loggar jag in på Mina sidor?

För att komma till inloggningssidan trycker du på ikonen Mina sidor som finns på hemsidans startsida eller genom att trycka HÄR. Inloggning sker med Bank ID. Skriv in ditt personnummer och bekräfta med din personliga kod via Bank ID.

Jag är företagare och logga in på företagets Mina sidor, hur gör jag?

Då behöver du först kontakta oss. Skicka ett mejl till info@harrydaenergi.se med de uppgifter vi behöver, dvs. företagets organisationsnummer, din yrkestitel/roll på företaget samt ditt personnummer. Eller ring oss på 031-724 64 99, så hjälper vi dig gärna.

Startsida

Via startsidan når du enkelt dina fakturor och statistik över din elanvändning. Du har också ett menyval till vänster där du kan växla mellan sidorna – Avtal- och anläggningsuppgifter, mina fakturor, inställningar, mina uppgifter, byt kund, kundgodskännande och kontakta oss.

Hur ser jag min förbrukning?

Tryck på Avtal- och anläggningsuppgifter i menyn. Här ser du en översikt över dina anläggningar. Är du helkund eller elnätskund hos oss – klicka på fliken för ”Elnät” och sedan på den anläggning du vill titta på. Här ser du information om ditt elnätskontrakt med Härryda Energi. Välj knappen förbrukning och klicka på din adress för att visa din elanvändning.

klicka på bilden för att se den i större storlek.

Nu ser du din månadsförbrukning i stapeldiagram och kan jämföra dem mot de senaste två årens månadsförbrukning månad för månad. När du håller muspekaren över en stapel ser du antalet kWh du har använt. Klicka på stapeln och du får upp din elanvändning dag för dag denna månad.

Hur ser jag min förbrukning timma för timma?

För att se din timförbrukning, följ instruktionerna för att se din förbrukning och klicka sedan på den stapel för den dag du är intresserad av. Nu ser du en vy med dina timvärden för denna dag. För att byta dag, gå tillbaka till månadsvyn och klicka på stapeln för en ny dag.

klicka på bilden för att se den i större storlek.

Hur ser jag mina fakturor?

Tryck på Mina fakturor i menyn. Här kan du se information om dina fakturor såsom fakturanummer, förfallodag, belopp och status. Du kan också se dina fakturor i PDF-format genom att klicka på ikonen under ”visa faktura”.


Vart ändrar jag mina kunduppgifter?

Nu kan du enkelt uppdatera dina kunduppgifter via Mina sidor. Tryck på fliken Mina uppgifter som finns huvudmenyn på startsidan. Här kan du uppdatera din e-postadress och ditt telefonnummer.


Kan min sambo/partner också få tillgång till Mina sidor?

Via kundgodkännande i huvudmenyn på Mina sidor kan du lägga till eller ta bort personer som ska få tillgång till dina uppgifter. På så sätt kan du dela med dig av anläggningens uppgifter till den som behöver - om det så är din mamma, son, sambo, släkting eller vän.


Kan fler på företaget få tillgång till Mina sidor?

Via kundgodkännande i huvudmenyn på Mina sidor kan du som företagare få en översikt över vilka som har tillgång till Mina sidor. Här kan du både lägga till nya personer som behöver tillgång och ta bort personer som inte längre har behörighet.


Jag har Mina sidor både privat och för mitt företag, hur gör jag?

Först och främst behöver du få tillgång till ditt företags Mina sidor om du inte redan har det. För att få tillgång behöver du kontakta oss via mejl info@harrydaenergi.se eller telefon 031-724 64 99. Därefter kan du logga in och använda menyvalet Byt kund för att växla mellan din privata sida och ditt företags sida. Klicka på ”visa” och därefter använd sidan som vanligt med din nya vy.

Har du en fråga som du inte hittar svaret på? Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.