Tävling - Elens dag

Fira med oss!

Få saker har så stor påverkan och inverkan på vår vardag som elen. Inte minst är elen en viktig del i klimatomställningen för ett mer hållbart samhälle. Fira elens dag med oss genom att delta i vår tävling med chans till fina priser från lokala verksamheter!

Fira med oss!

Vinnarna av tävlingen kommer att koras i slutet av februari och presenteras här på hemsidan. Priserna skickas till vinnarnas angivna postadresser några veckor efter tävlingstidens slut.
Lycka till!
 

Tips!

Många av svaren i vår tävling döljer sig i vår broschyr "en vinterhälsning" som du fick med i din senaste faktura. Har du missat broschyren kan du även läsa den här:

Tjuvkika efter svaren i vinterhälsningen

 

 

Priser:

1:a pris: Presentkort 300 kr, Stenugnsbageriet, gäller i både Mölnlycke & Landvetter
2-3:e pris: Biobiljett & biomeny värde cirka 200 kr, SF bio 
4-5:e pris: Presentkort 100 kr, bStenugnsbageriet, gäller i både Mölnlycke & Landvetter
6-10:e pris: 2 st Trisslotter (värde 60 kr)

Vinnarna presenteras här på hemsidan och priserna skickas till vinnarnas angivna postadresser, några veckor efter tävlingstidens slut.

Tävlingsregler: Alla svar som inkommit till Härryda Energi senast den 23/2-2022 är med och tävlar om priserna. Max ett bidrag per person. Vinnaren utses baserat på flest antal rätt i tävlingen samt den enligt juryn bästa motiveringen. Vinsterna skickas ut till angiven postadress. Juryn består av representanter från Härryda Energi. Beslutet kan inte överklagas. Vinsten går inte att byta mot kontanter eller annat. Anställda på Härryda Energi får inte delta i tävlingen.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.