Tävling - Elens dag 23/1

Fira med oss!

Få saker har så stor påverkan och inverkan på vår vardag som tillgång till el. Under året som gått har vi varit extra tacksamma över möjligheten att kunna hålla kontakten med nära och kära digitalt. Något vi i grund och botten har att tacka elen för. Fira elens dag med oss genom att delta i vår tävling med chans till fina priser från några lokala verksamheter!

Fira med oss!

Vinnarna av tävlingen kommer att koras i slutet på februari och presenteras här på hemsidan. Priserna skickas till vinnarnas angivna postadresser, några veckor efter tävlingstidens slut.
Lycka till!

Tips!

Läs gärna igenom vår vinterhälsning nedan. I den gömmer sig några ledtrådar som kan vara till hjälp i tävlingen.

Läs vinterhälsningen

Priser:

1:a pris: Presentkort 300 kr, Landvetters Stenugnsbageri, konditori och Café
2-3:e pris: Presentkort 150 kr, Landvetters Stenugnsbageri, konditori och Café
4-5:e pris: Presentkort 100 kr, blommor Euroflorist
6-10:e pris: 2 st Trisslotter (värde 60 kr)

Vinnarna presenteras här på hemsidan och priserna skickas till vinnarnas angivna postadresser, några veckor efter tävlingstidens slut.

Tävlingsregler: Alla svar som inkommit till Härryda Energi senast den 23/2-21 är med och tävlar om priserna. Max ett bidrag per person. Vinnaren utses baserat på flest antal rätt i tävlingen samt den enligt juryn bästa motiveringen. Vinsterna skickas ut till angiven postadress. Juryn består av representanter från Härryda Energi. Beslutet kan inte överklagas. Vinsten går inte att byta mot kontanter eller annat. Anställda på Härryda Energi får inte delta i tävlingen. 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.