Härryda Energi AB söker Teknikchef

 

Om Härryda Energi
Härryda Energi är ett kommunägt bolag som äger, driver och utvecklar elnätet inom Härryda kommun. Bolaget bedriver även elhandel samt diverse tjänster närliggande kärnverksamheten.

Härryda Energi står inför utmaningar till följd av den kraftiga expansionen inom kommunen och ökad konkurrens på elhandelsmarknaden. Det blir allt viktigare att profilera och marknadsföra bolagets varumärke samt öka kundnöjdheten. Företaget har 34 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.

 

Uppdraget
I uppdraget som Teknikchef ansvarar du för att leda avdelningen Teknik som består av ca 20 medarbetare. Avdelningen arbetar med utveckling, drift och underhåll av elnätet och dess anläggningar.
Du kommer att ha verksamhets-, budget- och personalansvar för avdelningen och ansvarar för att bemanna avdelningens uppdrag där du budgeterar, leder, samordnar och följer upp verksamheten. Till din hjälp finns samordningsansvariga för projekt, underhåll, drift och nyanslutning.

Du är en viktig del i bolagets ledningsgrupp där du bidrar till den strategiska utvecklingen med fokus på Teknik. Tillsammans med övriga avdelningschefer driver du utveckling och förvaltning av Härryda Energi på ett affärsmässigt och effektivt sätt för att bidra till en ökad kundnöjdhet.

 

Din profil
Vi söker dig som är en handlingskraftig ledare och som vill bidra till att utveckla Härryda Energi.
Du har flerårig erfarenhet som personalansvarig chef och teknisk högskoleexamen med inriktning mot elkraft eller motsvarande. Vi tror också att du har ett stort tekniskt intresse samt hög kompetens inom området. B-körkort är ett krav.

Som person är du drivande, strukturerad, kommunikativ och har lätt för att skapa nya samarbeten.
Vi vill att du är en erfaren trygg ledare som genom tydlig kommunikation skapar motivation och engagemang. Du har ett närvarande ledarskap och verkar för en kreativ miljö med ordning och reda där medarbetarnas kompetens och resurser tillvaratas och de växer med ansvar och delegation.

 

Ansökan
Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Susanne Ernfridsson, VD Härryda Energi på 031-724 64 75, eller Micael Kry, facklig företrädare för SACO på 031-724 64 78.

Din ansökan skickas till info@harrydaenergi.se eller susanne.ernfridsson@harrydaenergi.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 15 april, urval sker löpande.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.