Härryda Energi AB söker Distributionselektriker/montör


Om Härryda Energi
Härryda Energi är ett kommunägt bolag som äger, driver och utvecklar elnätet inom Härryda kommun. Bolaget bedriver även elhandel samt diverse tjänster närliggande kärnverksamheten.
Härryda Energi står inför utmaningar till följd av den kraftiga expansionen inom kommunen och kring Landvetter flygplats. Företaget har 34 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler i Mölnlycke.
Läs mer om företaget på harrydaenergi.se


Uppdraget
Som distributionselektriker kommer du i huvudsak att arbeta med ombyggnad, utbyggnad, drift och service av elnätet i Härryda kommun, både hög- och lågspänning. Du har en utbildning inom el och några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen/eldistribution. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet på 40kV- 52kV.

Vår uppgift är att trygga elleveranser till våra kunder och alltid leverera el, dygnet runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

Svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav, körkort C och E är meriterande.


Din profil
Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i samt förmåga att se vad som behöver göras. Noggrannhet och säkerhet är viktigt för oss. Du kommer att arbeta både individuellt och tillsammans med andra. Vi stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.

Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du kommer vara del av ett team med kompetenta kollegor.

Är du redo för en ny utmaning och vill bli en del av vårt serviceteam?


Ansökan

Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Micael Kry, tel 031-724 64 19, 0707-896478 eller facklig företrädare Kari Hahto SEKO tel 0707-896474.

Din ansökan skickas till info@harrydaenergi.se snarast då vi gör löpande urval, men senast 27 augusti. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.