•  

  Ta vara på solenergin
  med våra solpaneler

  Läs mer

 •  

  Härryda Energi

  - Närmare dig

  Teckna elavtal idag!

 •  

  Härryda Energi

  - Närmare dig

 

Elens dag 23 januariElens dag

Elens dag firas den 23 januari varje år. Just för att få saker har så stor påverkan och inverkan på vår vardag som tillgång till elektricitet. Tack vare elen är vårt liv ljusare, tryggare, lättare, friskare, roligare och mycket mycket mer. 

Fira i ljusets tecken

Under den mörkaste månaden kan vi ladda Sverige med mer ljus när det behövs som mest. Vi behöver ljus för att må bra och genom att sprida ljus kan vi ladda upp oss inför det kommande året. Så vi firade elens dag på Instagram, för att sprida ljus, både inom och utanför Sveriges gränser.Lampa Elens dag

På vår Instagramsida: harrydaenergi finns bilder på ljussymboler eller annat vackert i Härryda kommun taggade med #elensdag2017.

För varje inlägg i sociala medier som gjordes på Elens dag den 23/1-17 och taggades med #elensdag2017, skänkte vår branschorganisation Energiföretagen Sverige 50 kr till organisationen GiveWatts som ger solenergilampor till skolbarnen i Kenya. Totalt skänktes 94 100 kr till GiveWatts, pengar från denna aktivitet och från aktiviteter runt den specialdesignade lampan till höger. Vill du veta mer om Givewatts, klicka här. 

Välkommen att titta på Härryda Energis bilder på Instagram: harrydaenergi eller klicka här.

 

Landvetter Vedkase

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.